Härlig helg i bilder

Längst ner ser ni vad helgens träning hittills har bestått av. Att lasta grus på skottkärra som sedan använts för att bygga väg. Monotont fysiskt arbete = skön träning!

Därutöver har vi promenerat en hel del i krokarna, dock har inte någon löptur blivit av. Tiden går himla snabbt även ute på landet "där man inte gör någonting".  För Valters del är det förstås ett riktigt äventyt att vara här. Att hoppa studsmatta är numera inte längre läskigt utan jätteroligt. Det är också roligt att man kan gå och titta på hästar, och att det finns en strand med lekplats på promenadavstånd. För första gången någonsin var inte heller strand och vattnet läskigt/obehagligt, utan nu gick det bra att leka i vattenbrynet lång tid, trots det kalla vattnet. Det är riktigt kul att han äntligen finner nöjet i strand och vatten! Vi fick slita honom därifrån då det började bli middagsdags.
Vår lilla pojke börjar verkligen bli stor, och han har blivit mycket modigare på sistone vad gäller att prova nya saker, att gå i trappor, klättra och så vidare.

Vi har haft ett par underbara dagar här ute med mycket bus och lek. Och även mycket sömn, för den här mamman har somnat före klockan tio båda kvällarna. Så lyxigt att få vakna helt utvilad!

Om några timmar tänkte vi ta bilen hemåt stan igen, om vi kan slita oss härifrån...