Egen-tid & vecka 35

Skriv inläggstext 

Valters faster är i Stockholm över helgen och det innebar att hon hämtade på dagis igår och att Valter sov över och hängde med henne samt farmor hela kvällen igår. Vi har fått en del partid för både bio och restaurangbesök på sistone, så vi passade faktiskt på och unnade oss en skön hemmakväll. Ni anar inte hur lyxigt det kändes att bara få slänga sig ner i soffan när jag kom hem från jobbet. Istället för att leka, fixa mat, leka, natta, städa, och decka i soffan vid runt 20.00. Så härligt och välbehövligt att bara få tänka på sig själv en stund! Vi passade på att boa lite under kvällen, och hämtade upp lådan med bebiskläder från källaren. Sorterade ut de minsta plaggen, och klurade på om något saknas.

I princip så har vi allting, men jag insåg att vi kanske behöver en varm vintermössa, då Valter föddes i Mars och det aldrig blev riktigt kallt då. Sen har jag förstås inte kunnat låta bli att köpa några enstaka nya plagg till lillasyster. Får se när hon behagar att komma till världen! Barnmorsan och vi tippar på att hon kommer ett par veckor tidigare precis som Valter gjorde. Bf är 31/12, men vi är mentalt inställda på att det kan hända från runt 10/12.

I förmiddags tog jag en promenad i snigeltakt som vanligt (för att slippa sammandragningar) och köpte en fin helgbukett med blommor. Allldeles snart väntar vi besök av några vänner för lite glöggmys och spelkväll. Får se hur mycket våra 2-åringar och en nyfödd låter oss spela, men ambitionen finns där!