Första vändningen

Nu börjar det verkligen bli fart på vår unga dam! Igår vände hon sig från mage till rygg flera gånger (första gången såg hon väldigt förvånad ut, men sedan såg det mer medvetet ut), och idag fortsätter hon i samma takt. Hon har också lyckats vända sig från rygg till mage ett par gånger, men ibland fastnar hon med armen. Hon börjar också göra lite ålande rörelser och försöker ta sig fram. Känns inte som allt för avlägset innan hon lyckas! Det är en helt annan fart på henne än vad det var på storebror. Han var inte intresserad av rörelse alls på samma sätt i denna ålder (3,5 månad). Storebror vände sig av misstag enligt mina noteringar när han var 4 månader och 3 veckor, och medvetet började det någon gång från 5 månader.

Det känns som att jag njuter på ett helt annat sätt av alla små utvecklingssteg och nya upplevelser som lilla I är med om. Här om veckan hade hon sin första riktiga upplevelse utomhus exempelvis, eftersom hon fram tills dess alltid bara har sovit som en stock i vagnen. Det är så härligt att se hur hennes lilla värld vidgas.

#1 - - A (Allt enligt A):

Visst är det kul när det börjar hända saker? L vänder sig från mage till rygg ganska ofta sedan hon blev av med skenan, men har inte vänt sig från rygg till mage ännu. Förmodligen för att hon avskyr att ligga på mage. Igår lyckades hon dock förflytta sig från skötdynan på golvet genom att ligga och vagga och vrida på sig :-D

#2 - - Jennie:

Vad lik dig hon är! =D