Välkommen fredag

Selfie efter dusch & bad. Nu ska vi se om lillskrutt kan sova lite...

En härlig grej med föräldraledighet tycker jag är att man ser fram emot både vardag som helg lika mycket. Bägge har sin charm på olika sätt, men nu ser jag fram emot helgen då vi får lite familjetid med kvalitet igen! Framförallt vuxentiden är lite av en bristvara just nu eftersom kvällarna är så intensiva. Även fast storebror oftast snällt går och lägger sig runt 19.30 så har lillasyster inte varit den lättaste att natta på om kvällarna. Det blir mycket vaggning och kramar i soffan eller babysittern, vilket är mysigt. Men det blir inte många kramar för R och mig på tu man hand helt enkelt. 


I helgen ska vi ha vår första dejt ute sedan lillasyster kom till världen! V ska få sova över hos mormor, och farmor kommer över hem till oss i några timmar för att passa lilla I. Vi unnar oss ett tidigt restaurangbesök och blir bara borta i några timmar, men det kommer bli superroligt.

Ikväll kommer R's kusiner över för lite middag, och på söndag ska vi ha lite lekträff med vänner som har två barn i samma ålder.

Trevlig helg!