Vilodag

Idag blir det vilodag för mamma och bebis, medan pappan och Valter är på äventyr. Eftersom vädret är grått och tråkigt har de åkt till Andys lekland tillsammans med ett par kompisar med en 2-åring.


Jag och lillasyster har haft riktigt bra nätter på sistone. Hon äter vanligen en sista gång för kvällen vid 23-24. Sedan blir det oftast runt 04 och runt 08. Riktiga drömnätter så här tidigt om jag får säga det själv! Även storebror sov bra relativt tidigt, men inte så här tidigt! Dock är jag rätt trött ändå, för blöjbyten på natten gör att jag vaknar till och inte kan somna om förrän efter ett bra tag.

Idag unnar vi oss därför lite av en vilodag jag och bebis. Senare kommer min bästa väninna förbi, och så måste vi planera nyårsmenyn om det ska bli någon god mat för vår lilla familj. Nyår ska vi för övrigt fira helt själva. Det har blivit väldigt mycket socialisering nu under julveckan, så det finns inte riktigt något behov eller ork för större festligheter på nyårsafton. Vi gör det lite extra fint för oss själva bara, så kan vi ta middagar med kompisar vid "lugnare" tillfällen.