Den ultimata avkopplingen

Finns inget bättre efter en aktiv dag för en trött gravidkropp!

Vecka 36 nu, och ibland undrar jag hur länge den här lilla bebisen verkligen kommer att stanna i magen. Dels så föddes Valter i vecka 38, men förverkarna/mensvärkskänslan har verkligen avlöst varandra denna kväll de senaste tre timmarna. Förvisso har jag varit ganska aktiv, och när jag väl lade mig i badkaret så släppte det. Men man kan ju inte låta bli att undra. Har varit rejält trött den här veckan, och vid flera tillfällen undrat hur jag ska hålla mig vaken en hel arbetsdag. Urgulliga chefer som jag har på jobbet så har de ordnat mig en riktig mys/vilohörna om jag behöver en liten paus, och så gott som insisterat på att jag jobbar hemifrån en gång i veckan i alla fall. Det är egentligen helt toppen eftersom jag har en del promenerande till/från jobbet (= sammandragningar som tom gör ont), och det dessutom är lättare att fokusera samt beta av hemma ibland, eller ta en vilopaus om det behövs. Jag är verkligen tacksam över mina gulliga chefer samt kollegor för den delen!

I helgen har vi varit på helsingforskryssning med familjen. Jag har inte varit det roligaste resesällskapet då jag verkligen har prioriterar vila samt sömn, men det är jag nöjd över för jag känner mig faktiskt utvilad efter denna helg.

Nu håller vi tummarna för att lilltjejen stannar i magen åtminstone några veckor till! Har ju tänkt att jobba i 2-3 veckor ytterligare, och att hinna vila upp mig i några dagar ;)

Visa fler inlägg