Ny vecka

Lyxig frukoststund (oftast slevar jag i mig en snabb macka o skål med musli samtidigt som jag kokar kaffe, eftersom lillan brukar börja vråla efter frukost samtidigt. Idag fick jag döremot lite egen-tid framför nyhetsmorgon i över en timme innan hon vaknade.

Dagarna bara flyger iväg här borta! Vi har haft en fin helg, och mest glad är jag över att storebror har fått lagom mycket aktivitet (eftersom det av förklarliga skäl har blivit mycket hemmatid på sistone). Vi har varit ute en hel del,  haft middag & spelkväll tillsammans med min bror och hans flickvän och jag har haft lite egentid och varit ute på en lyxig brunch i söndags.


Vi börjar få en rätt bra livsbalans här just nu! Mycket tack vare att vår prinsessa bjussar denna mamma på så bra nattsömn numera (peppar peppar!). Det gör att jag får energi över till både storebror och till lite kvalitetstid med R när barnen har somnat.

Det där med somna har dock varit lite småknepigt de senaste nätterna. Lillskrutten har haft väldigt svårt att komma till ro på kvällen och vi har fått prova diverse vaggningstekniker, guppande på pilatesbollar och marathonamning. Till slut har vi ändå lyckats, och därefter har nattsömnen varit väldigt bra även om lillan snörvlar en hel del just nu på grund av en förkylning. Hon är för övrigt hela 6 veckor fyllda nu, och det ska tydligen vara en utvecklingsfas just nu som gör tillvaron extra kinkig. Storebror däremot har kommit in i en riktig solskensperiod och är på otroligt bra humör, och just nu en ganska så självständig liten kille.

Nu ska jag och skruttfia gå och handla lite mat och gå på en promenad innan hela dagen springer iväg! 

Visa fler inlägg