När det stormar

Ett ögonblick av solsken en stormig dag

Vi tog vara på ögonblicket då solen sken på himlen. Bortsett från det har det mestadels stormat hemma hos oss...


Idag har pappan lämnat på dagis, och vi får hjälp av hans kusin med hämtning. Det innebar att jag ansåg mig ha oceaner av tid. Jag hade tänkt mig både en tupplur, hemmaträning, bebisbad samt städ & plock för att få det fredagsfint här hemma. Därefter en längre promenad ute för att göra lite ärenden.

Den tidsplanen kunde ha hållt en av våra bättre dagar, men ibland stormar det hemma hos oss också (även om vi ofta har en liten solstråle).

Någon tupplur blev det inte tal om eftersom fröken sover max 30-40 minuter år gången, med nappinstoppningsservice däremellan. Att jag ligger sömnback beror på att samma sak. Vi har haft en liten fröken som sover oroligt och behöver nappen några gånger i timmen. Särskilt efter klockan 03, varefter det inte har blivit särskilt mycket sammanhängande sömn. Sen har vi ju en 3-årig virvelvind mellan oss ganska många nätter också, men det är en annan historia.

Det har i vart fall tjurats mest hela tiden idag. Hon sover mycket men vaknar hela tiden. Känns inte som att hon äter ordentligt heller. Beter sig nästan som att hon har ont i magen, men ändå inte eftersom hon till slut somnar. Svårt att veta vad hon vill. Kanske är hon lite sjuk. Hon är ju lite snorig (vilket hon i ju för sig har varit av och till ända sedan hon kom till jorden). Ett litet bad för henne lyckades jag åtminstone klämma in. Hemmet ser fortfarande ut som ett bombnedsslag, men jag tänkte nog packa ut oss med vagnen så att vi åtminstone får något mer trevligt gjort idag. Man vill ju förvalta såna här dagar som är så fyllda av möjligheter, om det inte skulle storma så mycket bara.

Visa fler inlägg