Det här med tiden...

Åter igen konstaterar jag att tiden flyger iväg, för det gör den verkligen! Och ännu snabbare nu när vi har blivit en ganska aktiv familj. Till skillnad mot nyfödhetstidens första månader efter att lillasyster anlänt till vår familj.


Vi hade långhelg ihop precis, och det är då som tempot är som högst! Det är lika bra med lite tempo för övrigt när man har en 3-åring i hushållet. Hemmadagar blir ofta bara sega, stökiga och sura på alla håll och kanter.

I helgen har vi varit ute på en del utflykter, men vi har också haft en "riktig" dejt hemma R och jag. Vi passade på när V sov hos farmor och vi bara hade ett litet pyre hemma. Kvällen till ära korkade vi upp ett av favorit rödvinerna (GR 174), och åt trerätters bestående av annat än "barnmat". En riktigt trevlig kväll om jag får säga det själv, även fast vi båda somnade i soffan till filmen i vanlig ordning. Därutöver har vi varit på restaurang Koh pagnan med V, en sak som vi velat göra med honom länge. Mormor var istället hemma med lilla I. Det var riktigt härligt att få lite kvalitetstid med V, och såna saker som ett restaurangbesök i en regnskog är ju verkligen upplevelser för ett litet barn...

Igår blev det åter lite lekparksutflykter efter att vi varit på återbesök hos läkaren gällande V:s magproblem. Vi har haft en riktigt kämpig månad med konstant förstoppning, men nu verkar det som att vi äntligen har kommit vidare och att magen sköter sig som den ska.

Och nu blev det inte många fler rader skrivna för det är dags att hämta på dagis!


Två av tre rätter i lördags: salmalax med sparris och limeaioli + oxfile med bea, sugarsnaps och sallad.