De första små söta...

Självklart kunde jag inte låta bli, vid första bästa tillfälle, att köpa hem några första söta plagg till vår lilla tjej. Jag har ju en full garderob med Valters kläder, så egentligen behövs ingenting. Men en helt ny söt body till BB tyckte jag vore kul, och självklart en liten klänning för det finns inga i Valters garderob. Ser verkligen fram emot att få ta fram alla gamla bebiskläder också, och sortera dem i storlekar osv. Allt är ju valt med sådan omsorg, och jag ser fram emot att få använda mycket av detta igen eftersom kläderna knappast slits under bebistiden.

Men det får tyvärr vänta lite, för ännu är det ett gäng månader kvar. Primärfokus för hösten blir barnvagnsfrågan (enkel eller dubbel), för jag börjar mer och mer landa i att jag inte kan ta ifrån Valter hans älskade vagn riktigt ännu. Han älskar verkligen sin vagn, det är liksom hans "mysställe" även om vi är någonstans där den inte rullar. Är också tveksam till hur länge han skulle orka stå på en ståbräda, och kan komma på rätt många scenarion där jag tror att en snart tre-åring fortfarande kan behöva åka vagn.

Så det är faktiskt inte alls bara det faktum att jag förälskat mig i en viss donkey som spelar in i frågeställningen om dubbelvagn eller inte ;)

Full fart just nu

Morgonpromenad i fina landskap när alla utan barn fortfarande sov gott

Andra arbetsveckan efter semestern är här, och tiden bara flyger iväg som det alltid gör när man är inne i vardagslunket.

Det blev ingen mjukstart att komma tillbaka efter semestern så till vida att varenda helg i tre veckor på rad är fullspäckad av födelsedagsfirande, bröllop och jobbkonferensresa. Väldigt roliga aktiviteter förvisso, men minimalt med tid för återhämtning eftersom vardagarna redan är som de är för en småbarnsförälder.

Lite trött är jag så här måndagmorgon efter en kul födelsedagshelg ute på landet (en god vän fyllde 30). Även om jag unnade mig en sovmorgon då både jag och Valter behövde sova ut i morse. Men nu blir det nya tag! En rejäl dos med kaffe på kontoret, och tidigt i säng hela veckan borde väl göra detta preggo lite piggare!

Det blir en lillasyster!

Skriv inläggstext 

Första arbetsdagen efter semestern till ära så var vi på vårt rutinultraljud! Allt såg bra ut och vi fick reda på att det var en flicka som vi väntar. Jag fick av någon anledning en liten tår i ögat, trots att det verkligen inte spelar någon roll alls. Det beror väl på att vi någonstans ändå har tänkt att det vore roligt att få både en flicka och en pojke.

Eftersom mormor var med Valter så passade vi på att ventilera tankarna och unna oss en god middag på Koh pagnan! Alltid lika gott, och jag älskar att de ändå lyckas leverera maten så snabbt. Vi måste besöka restaurangen med Valter någon gång. Han skulle tycka att det var så häftigt med åskmyllret, ljudet av regn och alla spännande lampor.

Visa fler inlägg