Från morgonfys till mys

Bästa starten på dagen, färdigtränad vid 07.15.

morse tog jag mig i kragen så fort som klockan ringde och hoppade in i träningskläderna. Jag har en perfekt mil att cykla till jobbet, där det finns ett Sats ganska nära intill. Jag tog mig ett riktigt konditionspass genom att cykla dit, i betydligt snabbare tempo än när jag ska direkt till jobbet. På Sats gick ett corepass som jag hade tajmat in, och ändå hann jag till jobbet till före kl08. Fantastiskt skön start på dagen som jag inte alltid kan unna mig på grund av det eviga livspusslet.

Som vanligt gick arbetsdagen snabbt och jag trampade hemåt och mot dagis där det tydligen hade varit en bra dag. Sedan vi kom hem har det dock inte blivit många knop gjorda. Jag lagade mat tills jag insåg att jag har en liten sjukling som inte vill äta, bara kramas. Pappan är ute på fotbolls-aw.

Det blir nog en lugn helg för oss med andra ord! Lägligt nog ska det ju spöregna hela dagen imorgon.

Inte äta, bara kramas om man är sjuk

Välkommen pigga sommartider

Lite av vad vi sysslat med på sistone...

Här har det ekat lite tomt, för livet tog över lite kan man säga. Inte på något dåligt vis dock, för på sistone har vi gjort en hel del skojiga saker.

Våren har varit ganska trött både privat och på jobb, men sedan mitten av maj så hände det något här och åtminstone namman i detta hushåll har sprudlat av energi, med massor av ork.

Både jag och R har fått en del välbehövlig egen-tid. R på seglingsweekend och jag på en skön SPA-eftermiddag på Selma city spa. Förra helgen var vi på Skansen och det var en riktig höjdare nu när Valter är nästan ett år äldre. Utöver alla kul djur så fanns där spännande tunnlar att busa runt i, häftiga bilar som man kunde köra tillsammans med pappa, och så, dom fortfarande så läskiga, korna ("färdig! inte titta!!").

Den här helgen har dock varit ganska skönt oplanerad. Igår blev det några lekparksbesök, träning för mig och lite fixande här hemma. En riktigt rensning och ordentlig sortering av gamla babykläder! Så skönt att få ordning på dem! Blev helt paff när jag insåg hur mycket det är från de första 1-12 månaderna. Men de växer ju så snabbt då!

Annars är det full fart med Pott-träning här hemma. Vi mutar med Alfons, för annars blir det inget. Men redan några gånger har vi faktiskt fått nummer 2 i pottan, så det går framåt här! Och jag tror att detta kommer göra susen för Valters hårda mage som han annars helst inte tömmer.

Gårdagens snabbmat! Urgod pasta med chili, vitlök, persilja och räkor. Kokad i vitt vin.

Visa fler inlägg