Vintertider ❤️


Efter några dagar här borta börjar även Valter förstå att snön faktiskt är lite rolig också (och inte bara läskig).

Allt är väldigt bra just nu, vilket nog ovan bilder också talar om! Dagarna är fyllda med familjemys och vinteraktiviteter. Vi bygger snöborg och snögubbar, åker längdskidor och pulka. Och idag samt imorgon är vi i slalombacken istället på en närbelägen skidort. Livet kunde nog inte vara bättre.

Det mest fantastiska är ändå all den tid med familjen som förgyller tillvaron här. Den senaste månaden har varit himla intensiv där hemma, och jag har nästan glömt bort hur det är att bara vakna upp på morgonen, ta det lååångsamt och lägga upp dagen efter känsla. Himla bra med möjlighet till pauser som dessa, för de gör en verkligen påmind om vad som är viktigast här i livet.

Semester!

Landade i hyrbilen

Har haft en minst sagt intensiv månad jobbmässigt, och det har inte funnits mycket tid för andrum, eller för att tala om egen tid. Årets roligaste men också tuffaste tid är snart över på jobbet, och jag ser fram emot lite lugnare tider från och med mitten på april.

Nu krashlandar vi dock för lite påsklov uppe i de finska skogarna i norr, innan jag har ett sista intensivt jobbryck.

Vi tog i morse flyg till Luleå (oj vad spännande med flygplan tyckte Valter!)?och nu är vi på väg med hyrbil till nordöstra Finland. 
Visa fler inlägg