Vecka 37 och mera jul!

 

Helt plötsligt blev det vecka 37! Vad hände! En betydligt piggare vecka än veckan innan har just passerat, men med desto fler fysiska krämpor. Foglossningen börjar verkligen göra sig påmind, och vissa dagar har varenda rörelse gjort ont. Men andra dagar är lite bättre, så jag antar att jag börjar lära mig vad som funkar och inte. Tyvärr lyckades jag just sabba lite genom en benövning på gymmet, som jag knappt hann inleda innan jag kände hur ont det gjorde.


Sammandragningarna finns fortfarande där, men framförallt på eftermiddagar/kvällar när jag har varit igång ett tag. Vissa dagar dyker även förvärks/mensvärkskänslan upp, men än så länge inget regelbundet.

Oavsett så inser man ju att det börjar bli nära nu! Förut höll jag alla tummar & tår för ett januaribarn, men fysiskt börjar jag bli uppriktigt sagt less på det här, och vill bara ha bebis nu! Om jag bara var klar på jobbet...

I helgen har vi hämtat hem spjälsängen som fanns i svärmors källare, och så har vi njutit ute av gårdagens fina väder. Vi skulle till lekparken, men träffade ett femtiotal ankor på vägen. Helgens höjdpunkt för Valter, bortsett från lekstunden på Minisats (när jag tränade).

Valter och pappan är på lite ärenden, och jag försöker få lite städat här hemma, så att vi kan få in ännu mer jul i vårt hem! Kanske hinner vi med lite pepparkaksbak också...